HALLO
MIJN NAAM IS
CAROLINA PRUIS
&
ik help graag anderen verder

happy in je werk

Al een tijdje was ik niet meer gelukkig in mijn werkleven. Als interim-directeur bestond mijn werk vooral uit het doorvoeren van reorganisaties en het ontslaan van mensen.  Na het plotselinge overlijden van mijn vader kwam het besef dat ik in actie moest komen om me in een belangrijk deel van het leven weer happy te voelen. In de zoektocht naar het antwoord besloot ik dit stapsgewijs aan te pakken. Deze stappen zijn de basis voor Happy in je werk.

Heb jij ook geen plezier meer in je werk? Wil je het roer omgooien? Je baan kwijtgeraakt? Met dit praktische stappenplan ontdek je wie je bent, wat je kunt, wat je eigenlijk wilt en hoe jíj ook weer werkgeluk kunt vinden. Gebaseerd op psychologische inzichten en de persoonlijke ervaringen van anderen.

Meer weten? Hier is een voorproefje Inkijkexemplaar Happy in je werk

Vanaf 20 augustus 2019 overal verkrijgbaar (AKO, Bruna, Libris, de lokale boekhandel en natuurlijk via managementboek.nl en bol.com). Geïnteresseerd in het boek? bestel hier