HALLO
MIJN NAAM IS
CAROLINA PRUIS
&
ik help graag anderen verder

Over

 

 

 

Wie ben ik?

Ik ben CAROLINA PRUIS. Ik ben al vele jaren actief als interim directeur. Zo was ik directeur bij Voetbal International en Pink Ribbon, CEO van reclamebureau vdbj en distributiebedrijf Aldipress. Alle waardevolle lessen die ik heb opgedaan, zet ik nu in om mensen, op zoek naar nieuw werkgeluk, te helpen. Ik ben auteur van Vrouw op de Apenrots, 61 lessen van een zakenvrouw in een mannenwereld.

Mijn tweede boek Happy in je werk, een stappenplan naar leuk en zinvol werk, is in 2019 verschenen. Ik geef lezingen en colleges over Vrouwelijk Leiderschap op Nyenrode. En workshops en masterclasses over het vinden van werkgeluk, onder het label: designyourcareer.nu

Skills

  • Schrijver van boeken

  • Sparring partner voor business issues

  • Interim directeur

  • Workshops, colleges en lezingen

  • Expertise: Werkgeluk

  • Expertise: Vrouwelijk Leiderschap

Mijn carrière

Na een lange carrière binnen een corporate omgeving (VNU/ Sanoma Media), ben ik sinds 2002 zelfstandig werkzaam vanuit mijn BV Groot Geluk. Deze naam staat voor een werkaanpak waarin ambitie (groot), streven naar resultaat op een menselijke manier én werken met lol en plezier, samen komen.

Ik heb ruim 25 bedrijven van binnen en buiten gezien. Een kleine greep uit mijn meest recente interim opdrachten.

Klik hier voor mijn LinkedIn-profiel https://bit.ly/2SWYm3u

 

Interim directeur NBD Biblion

Ter vervanging van het verlof van de directeur de nieuwe organisatievorm en governance-structuur doorgevoerd. De reorganisatie geïmplementeerd. En gebouwd aan nieuwe businessmodellen (oa via AI).

Interim directeur Bouw Media

De opdracht was het door B-2-B mediabedrijf Vakmedianet geacquireerde Bouwportfolio van SDU te integreren in de nieuwe moeder. Ik heb afdelingen samengevoegd, reorganisaties doorgevoerd en een nieuwe marktpropositie ontwikkeld voor een aantal database producten. 

Interim CEO Aldipress

Als antwoord op de snel veranderende wereld van losse verkoop, heb ik bij dit distributiebedrijf van tijdschriften, een nieuwe strategische koers ingezet en het bedrijf geherstructureerd.

Interim directeur Voetbal International

De opdracht was om het sterke voetbalmerk Voetbal International toekomstbestendig te maken. Op zoek te gaan naar een mogelijke nieuwe moeder. De omzet te verhogen (door online betting en programmatic buying), de stap naar digitale abonneemodellen te zetten en de kosten in lijn te brengen met de omzet.

Interim CEO vdbj

vdbj was als custom content bureau onderdeel van het grote Amerikaanse reclamebureaunetwerk  IPG. De opdracht was om dit branchevreemde bedrijfsonderdeel binnen IPG te herstructureren en daarna te verkopen. Dit heeft geresulteerd in de verkoop aan de Nederlandse marktleider MPG.